Varukorgen
0 artiklar, 0:-

Sybutiken Pastellen i Gamla Gefle.

0

Varukorgen
Sök

Välj katogeri:

Salmon Seeker 2.0 24g

Pris: 79:-

Välj
Hardy Shadow 9´ #5 4-del

Hardy Shadow 9´ #5 4-del

Flugfiskespön

[1428458]

Pris: 4 399:-

Sick Stick Perch 662 ML 5-21g Spinn

Pris: 699:-

Sick Stick Perch 702 L 3-15g Haspel

Just nu: 799:- Ord. pris: 919:-

Sick Stick Pike 722 H 30-90g Spinn

Sick Stick Pike 722 H 30-90g Spinn

Fiskespön

[1550772]

Pris: 799:-

Sick Stick Pike 802 H 20-60g Haspel

Just nu: 899:- Ord. pris: 1 119:-

Sick Stick Zander 802 M 8-40g Haspel

Just nu: 899:- Ord. pris: 1 119:-

Sillen 150g

Sillen 150g

Beten

Pris från: 119:-

Välj
Sillen 250g

Sillen 250g

Beten

Pris: 139:-

Välj
Sillen 500g

Sillen 500g

Beten

Pris: 219:-

Välj
Sparkle Power Eggs Scales

Pris: 69:-

Välj
ABU Svartzonker Motoroil Downsizer 7´10 30-90g -Haspel

Just nu: 1 299:- Ord. pris: 1 525:-

Pris: 1 695:-

Pris: 1 799:-

ABU Svartzonker Motoroil Perch 76 7-24g - Haspel

Just nu: 1 299:- Ord. pris: 1 579:-

Varumärken

Om cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa används till och hur cookies kan undvikas. Vår webbplats är skapad med publiceringssystemet Yodo, och använder sig av så kallade "tillfälliga cookies" eller "session-cookies" som lagras tillfälligt och försvinner när du stänger ned din webbläsare.

Ifall du loggar in till vår webbplats, så används även så kallade "varaktiga cookies", som sparas på din dator i upp till trettio dagar, eller tills dess att du själv raderar dem. En varaktig cookie används också för att komma ihåg ifall du valt att stänga den ruta som informerar om att cookies används på webbplatsen.

Cookies används dels för att optimera webbplatsens funktion och anpassa den efter dina önskemål, dels för att kunna analysera statistik så att vi kan göra webbplatsen bättre för dig som besökare och kund. Webbplatsens funktionalitet är dock ofta, till viss del, beroende av tillfälliga cookies (exempelvis för att du ska kunna lägga artiklar i varukorgen, genomföra köp, för att du ska kunna hålla dig inloggad, eller för att förhindra spam i kontaktformulär).

Om du vill undvika cookies kan du konfigurera din webbläsare så att cookiefilerna inte laddas ner i din dator. Tillfälliga cookies är, som ovan framgått, dock nödvändiga för att navigera på vår webbplats.

Den data som lagras i våra cookies används endast för att rent tekniskt kunna möjliggöra användandet av våra tjänster. Vi sparar ingen personlig information i cookies på besökarens dator.

Utöver våra egna cookies så kan förstapartscookies från Google Analytics 4 (i enlighet med rådande GDPR-lagar) förekomma. Detta för att spara besöksstatistik, i syfte att kunna optimera vår webbplats och närvaro på nätet.

Ja eller Nej till cookies?

Du kan själv acceptera att ta emot cookies eller inte. Webbläsare som Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome och Opera tar emot cookies automatiskt, men du kan ändra dina personliga inställningar så att du inte accepterar Cookies. Om du väljer att stänga av möjligheten att ta emot cookies så kommer många webbplatser inte kunna ses eller utnyttjas maximalt.

Hur stoppar jag cookies?

Din webbläsare ger dig möjlighet att blockera cookies. Olika webbläsare och versioner av webbläsare fungerar på olika sätt, och kan skija sig åt i hur man ändrar dessa inställningar. Nedan finns länkar till instruktioner för några av de vanligaste webbläsarna:

Har du vidare funderingar kring hur cookies används på vår webbplats, vänligen kontakta oss!

Stäng

Denna webbplats använder cookies
Vi använder endast cookies i enlighet med rådande GDPR-lagstiftning för funktion och bästa möjliga upplevelse för den här webbplatsen.
Du behöver godkänna detta som besökare - Läs mer här »

Acceptera